وي ادامه داد: پروانه توليد کارگاهي مربوط به صدور مجوزهايي است که براي بخش کارگاههاي صنايعدستي و شروع کار توليد آنها صادر شده است.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت با اشاره به اينکه بانک جامع اطلاعات صنايعدستي با همکاري معاونتهاي صنايعدستي استاني در حال تکميل شدن است، اظهار داشت: اطلاعاتي که در بانک اطلاعاتي صنايعدستي موجود است در طول زمان توسط اين معاونتها وارد شده است.
رحمتي تصريح کرد: بيشترين ورود اطلاعات را در بخش پروانه توليد کارگاهي مربوط به استان اصفهان با يک هزار و 125 رکورد داشته است.
وي در ادامه اظهار داشت: همچنين استان تهران نيز با ثبت يک هزار و 41 رکورد در بخش پروانه توليد کارگاهي صنايعدستي پيشتاز است.
اين مقام مسئول با بيان اينکه کمترين ميزان رکورد ثبت شده در اين بخش مربوط به استان کرمان با يک رکورد است، گفت: استانهاي لرستان، کردستان و خراسان رضوي هيچ رکوردي را در اين بخش ثبت نکردهاند.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت اضافه کرد: استانهاي کشور در بخش مجوزهاي سه گانه صنايعدستي و هنرهاي سنتي تا پايان خردادماه سال جاري 92 هزار و 966 رکورد را ثبت کردهاند.
يحيي رحمتي خاطرنشان کرد: 30 استان کشور با ورود اطلاعات خود در اين بانک اطلاعات جامعي از بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي ارائه ميکنند.
وي ياد آور شد: بيشترين ورود اطلاعات از آغاز فعاليت اين بانک مربوط به استان بوشهر با 12 هزار و 974 رکورد است./111
انتهای پیام/